?>
خبرجو      -      +      *      تزریق پلاستیک      داروخانه اینترنتی دکتر دیلی      +      -      +      بیسیم موتورولا      طلایاب      +      دانلود تراست والت      -      *      +      -      قیمت خرید بیسیم      -      -      -      آموزش تعمیرات موبایل      +      -      *      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
تجهيزات حفاظتي در فرودگاه ها دوربين مداربسته / مقالات صنعت حفاظت تصويري

دوربين مداربسته / مقالات صنعت حفاظت تصويري
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
چت باکس
آمار
امروز : 9
دیروز : 30
افراد آنلاین : 1
همه : 21913

 

ميزان سفرهاي هوايي در قرن بيست و يكم به شدت رشد كرده است و در نتيجه مي توان فرودگاهها را يكي از اركان رشد حمل و نقل كالا و مسافر براي هر كشوري در نظر گرفت. بر اساس آمار جهاني فرودگاه ها طي 20 سال گذشته بسيار پيشرفته تر و بسيار توسعه يافته تر شده اند. امروزه خدماتي كه مسافران براي سفر از نقطه اي به نقطه ديگر دريافت مي كنند، بسيار پيشرفت كرده و تعداد سفرها نيز تا حد چشمگيري افزايش يافته است. بنابراين استفاده از تجهيزات حفاظتي در فرودگاه ها يك امر ضروري براي بهبود امنيت اين مكان ها به حساب مي آيد و در نتيجه كاملا بديهي است كه مديريت فرودگاه ها در سرتاسر دنيا از پيشرفته ترين تكنولوژي هاي روز دنيا براي بالا بردن امنيت مسافران استفاده مي كنند.

به همين دليل است كه همزمان با ورود تكنولوژي هاي امنيتي جديد به فرودگاه ها، پيچيدگي خطراتي كه اپراتورهاي فرودگاه با آن مواجه هستند نيز بيشتر شده است. پرسنل حفاظت اكنون بايد خطراتي نظير حملات تروريستي، سرقت، ايمني افراد و تهديدات داخلي را كاهش دهند و در عين حال، اقدامات لازم را انجام دهند تا تجربه مسافران از سفر يك تصوير كاملا مثبت و راحت باشد. اگر از منظر يك مسافر عادي كه به فرودگاه مراجعه كرده است بخواهيم امنيت در فرودگاه را بررسي كنيم، بايد گفت كه به غير از صف هاي طولاني بازرسي حفاظت در فرودگاه ها، بيشتر مسافران از حجم قابل ملاحظه اقدامات حفاظتي فرودگاه كه ايمني آنان را تضمين مي كند بي اطلاع هستند.

افزايش تعداد مسافران

فارغ از دغدغه هاي معمول و روزمره اپراتورهاي حفاظتي، فرودگاه ها روز به روز شلوغ تر مي شوند. به گفته دپارتمان حمل و نقل ايالات متحده، سال 2018 ركورد تعداد سفرهاي هوايي شكسته شد، به گونه اي كه نسبت به سال 2017 رشد 4.8 درصدي را تجربه كرد. اين رقم به دليل شيوع ويروس كرونا در سال 2020 كاهش يافته است اما پيش بيني مي شود كه در سال 2021 با يك افزايش چشم گير در ميزان مسافرت هاي هوايي بعد از واكسيناسيون عمومي در سرتاسر جهان روبرو شويم. بنابراين كاملا بديهي است كه با ادامه افزايش تعداد مسافران، نياز به پرسنل حفاظت فرودگاه براي حفظ ايمني مسافران و اموالشان نيز افزايش خواهد يافت و در نتيجه در 5 سال آينده يك معضل جدي را بايد با استفاده از تكنولوژي هاي جديد برطرف كرد. به همين دليل جديدترين پيشرفت ها در فناوري حفاظت به عنوان بخشي از استراتژي كامل و جامع حفاظت فرودگاه، لازم و ضروري هستند.

فرمان و كنترل ويدئويي

ساعت كار فرودگاه ها خصوصا فرودگاههاي بين المللي 24 ساعت شبانه روز و بدون تعطيلي در طول 7 روز هفته است؛ بنابراين استفاده از يك سيستم امنيتي مجهز به دوربين هاي مداربسته و نظارتي دقيق يك ضرورت براي بهبود امنيت اين مكان ها به حساب مي آيد. در حال حاضر استانداردهاي سيستم هاي حفاظتي، پرسنل حفاظت به روشها و سيستم هاي متعددي نياز دارند كه براي مثال مي توان به سيستم نظارت تصويري، اكسس كنترل، اطلاع رساني با آلارم يا اعلام هشدار و غيره اشاره كرد.

افزايش هجوم اطلاعات از اين سيستم ها اغلب مي تواند ما را دچار سردرگمي كند و در بيشتر موارد، فرآيندهاي دستي براي مديريت اين اطلاعات به كار مي رود. اين فرآيندهاي دستي، مشكل بوده و قابل گسترش و استفاده در ابعاد بزرگ تر نيستند. امروزه يك پلتفرم يكپارچه همراه با مديريت رويداد و پاسخ به آن ارائه شده تا به اپراتورهاي حفاظتي اجازه دهد كنترل شرايط را به حداكثر برسانند و پاسخ هوشمندانه و متناسب با شرايط را برگزينند. به جرات مي توان گفت كه كنترل ويدئويي از مهمترين تجهيزات حفاظتي در فرودگاه ها است و در نتيجه بدون چنين تكنولوژي اي امكان حفظ امنيت اين فضاها با دشواري هاي بسياري روبرو مي شود.

مديريت آني شرايط

تركيب ويدئوي آني همراه با اطلاعات به دست آمده از سنسورها، دستگاه ها و اپليكيشن هاي مختلف، كار را براي پرسنل حفاظتي فرودگاه، بسيار متفاوت مي سازد. امروزه در هنگام وقوع يك حادثه، مسئولان حفاظت مي توانند اين داده ها را به كار ببرند تا آگاهي نسبت به شرايط افزايش يافته و پاسخ كارآمدتري دهند. به وسيله منابع اطلاعاتي گوناگون و سيستم هاي حفاظتي، فرودگاه ها مي توانند به شكلي مدرن و پيشرفته بررسي هاي لازم را انجام دهند.

آناليتيك پيشرفته

فناوري آناليتيك يك منبع قدرتمند است كه به تيم هاي حفاظتي، قابليت كشف الگوهاي چشمگير و معنادار از داده هاي نظارت تصويري را مي دهد. الگوريتم هاي پيشرفته مي توانند عاملي كليدي در ارسال هشدار زودهنگام و كمك به تشخيص خطرات باشند و به ارائه استراتژي حفاظت پيش بينانه كمك كنند. مسئولان فرودگاه با ارزيابي داده ها مي توانند حفاظت كامل تري را تضمين كنند. علاوه بر اين، فناوري ويدئوآناليتيك مي تواند استانداردهاي از پيش تعريف شده را اتوماتيك سازند تا خطاهاي انساني به حداقل برسد و از منابع انساني در مكان هايي كاربردي تر و بهينه تر استفاده شود.

گزارش دهي با موبايل

اينترنت اشيا (IoT) و قابليت اتصال در همه جا، براي فرودگاه ها قابليت ارتباط از راه دور را نيز فراهم ساخته است. راهكارهاي گزارش دهي با موبايل به مسافران و كاركنان اجازه مي دهد تا آگاهي بيشتري داشته باشند و هشدارهاي امنيتي ارسال شده توسط مسئولان حفاظت فرودگاه را دريافت كنند. اطلاعات به اشتراك گذاشته شده توسط مسافران و كاركنان مي تواند براي كمك به مشخص شدن حادثه امنيتي و تسريع پاسخ مؤثر به آن كمك كند. بعضي از راهكارها حتي قابليت به اشتراك گذاري ويدئو يا صدا را با مركز فرماندهي از طريق موبايل مسافر دارند.

فناوري تشخيص چهره

تشخيص چهره، يك راهكار حفاظتي قدرتمند است كه مي تواند هوشياري مراكز عمليات حفاظتي را از طريق تشخيص، رديابي و هشداردهي، نسبت به موقعيت افزايش دهد. اين سيستم ها قادر به جستجوي هوشمندانه هستند و در سال هاي پيش رو ارزشمندتر نيز خواهند شد.

فرودگاهها را بايد شهرهاي هوشمند در مقياس محدود دانست، سرمايه هاي بسياري در اين اماكن خرج مي شود و تكنولوژي هاي روز نيز در اين مكان ها تست مي شوند. در دنيايي كه هر روز با چالش هاي امنيتي جديد روبرو مي شويم، حفاظت اماكني مانند فرودگاهها دشوار مي شود و در نتيجه بايد با فناوري هاي روز دنيا براي توسعه امنيت فرودگاه حركت كرد. براي مثال استفاده از فناوري تشخيص چهره به عنوان يكي از تجهيزات حفاظتي در فرودگاه ها در موارد بسياري به تيم هاي حفاظتي در شناسايي مجرمان كمك كرده است و در نتيجه اين فناوري يك ركن اساسي در حفاظت و امنيت فرودگاههاي امروزي به حساب مي آيند.

 

بيشتر بخوانيد:   هايك ويژن    نصب دوربين مدار بسته   

تاثير هوش مصنوعي بر عملكرد  سيستم هاي حفاظتي در فرودگاهها

هوش مصنوعي (AI) در حال بهبود راه حل هاي روزمره و همچنين بالابردن امنيت اماكني مانند فرودگاه ها از راه هايي است كه هرگز ممكن نيست تصور كنيم. از اتومبيل هاي خودران گرفته تا تجزيه و تحليل هوشمند، تأثيرات گسترده فناوري مبتني بر يادگيري عميق به اپراتورهاي انساني اين قدرت را مي دهد تا ضمن سرمايه گذاري در منابع كمتر و زمان كمتر به نتايج موثرتري دست يابند.

راهكارهاي ارائه شده توسط هوش مصنوعي تنها از طريق جمع آوري اطلاعات خام ايجاد نمي شود، به عبارتي دقيق تر با آناليز هاي سطح اول اطلاعات ارزشمندتري از اين داده ها ايجاد مي شود كه در مديريت مياني سازمان هاي بزرگ به شدت كاربرد دارد. با استفاده از اين راهكارها زيرسيستم هايي كه تنها هدفي جزيي داشتند به يكباره مي توانند در كل سازمان شما فعال شوند و از اين طريق شاهد افزايش بهره وري و عملكرد در كل سيستم مي شويد.

 نرم افزار تجزيه و تحليل ويدئو

وقتي صحبت از امنيت فيزيكي مي شود، نظارت تصويري يك راه حل استاندارد است. با اين حال، با معرفي نرم افزار تجزيه و تحليل ويديويي مبتني بر هوش مصنوعي، داده هاي ويدئويي مي توانند به عنوان اطلاعاتي از راه هاي غيرقابل دسترسي قبلي استفاده شوند. در اينجا چند نمونه از چگونگي استفاده سازمانهاي متنوع از راه حل هاي هوش ويدئويي مبتني بر هوش مصنوعي براي افزايش امنيت و عملكرد با بينش هاي قابل جستجو، عملي و كمي قابل ذكر است.

نرم افزار هاي تجزيه و تحليل ويدئو  همه افراد و اشيايي كه در يك محيط ظاهر مي شوند را پردازش و تجزيه و تحليل مي كند. براي مثال ارگان هاي مبارزه با جرايم عمومي در سطح شهر مانند نيروي انتظامي براي استخراج شواهد تحقيق و نظارت بر افراد و فضاها به زيرساخت نظارت ويديويي متكي هستند. امروزه در چنين سازمان هايي به جاي بررسي دستي فيلم و نظارت زنده – كه در نهايت با خطا و حواس پرتي اوپراتور هاي انساني روبرو هستند – پليس مي تواند از تجزيه و تحليل محتواي ويدئو براي سرعت بخشيدن به تحقيقات خود، افزايش آگاهي نيروهاي تحقيقاتي، ساده سازي پاسخ ها در زماني كمتر، شناسايي افراد مشكوك و همچنين شناسايي الگوها و ناهنجاري ها استفاده كند.

بنابراين استفاده از نرم افزارهاي تجزيه و تحيلي ويدئو را بايد يكي ديگر از تجهيزات حفاظتي در فرودگاه ها به حساب آورد كه در آينده نزديك استفاده بسيار بيشتري از اين تكنولوژي در فرودگاهها را شاهد خواهيم بود.

حفظ امنيت عمومي

براي اجراي قانون ، امكان جستجوي پوياي ويدئو بر اساس معيارهاي دقيق براي فيلتر كردن جزئيات بي ربط و مشخص كردن اشيا مورد علاقه، مانند اشخاص مشكوك يا وسايل نقليه بسيار مهم است. فراتر از سرعت بخشيدن به بازبيني و استخراج شواهد ويدئويي ، پليس مي تواند از تجزيه و تحليل ويدئو براي پيكربندي هشدارهاي پيشرفته در زمان واقعي در هنگام شناسايي افراد، وسايل نقليه يا رفتارهاي مورد علاقه در فيلم نيز استفاده كند. به جاي نظارت فعال بر اطلاعات ويدئويي، مجري قانون مي تواند هشدارهاي ايجاد شده را ارزيابي كرده و درباره نحوه پاسخگويي تصميم بگيرد. به اين ترتيب، افسران امنيت فرودگاهها همچنين مي توانند در صورت بروز هشدارها سريعتر نسبت به موارد اضطراري، تهديدها و فعاليت هاي مشكوك واكنش نشان دهند.

تجزيه و تحليل ويدئويي به فرودگاهها اين قدرت را مي دهد تا از داده هاي نظارت تصويري خود به عنوان اطلاعات عملياتي استفاده كنند. توانمند سازي اجراي قانون براي حفظ امنيت عمومي فراتر از مزيت افزايش امنيت مهم است: شهري با شهرت در اجراي قانون موثر و قابل اعتماد و ايمني بيشتر احتمالاً باعث جذب ساكنان، بازديدكنندگان و مشاغل جديد مي شود و به طور چشمگيري توسعه اقتصادي آن را پيش مي برد.

افزايش آگاهي موقعيتي

همچنين بينش در مورد روند ترافيك ورودي به فرودگاهها  بسيار مهم است. با استفاده از بينش هاي ويدئويي در مورد ترافيك سطح شهر، سازمان هاي حمل و نقل عمومي مي توانند درباره برنامه ريزي و خدمات تصميم گيري مبتني بر داده را اتخاذ كنند. به عنوان مثال ، تجزيه و تحليل نظارت تصويري در اطراف فرودگاهها مي تواند به اين شركت ها كمك كند تا ساعات مشخصي در روز را كه مردم در اطراف فرودگاه ساكن هستند درك كنند. همبستگي اين اطلاعات با داده هاي ديگر مي توان برنامه عبور و مرور عمومي را بر اساس تقاضا براي هر ساعت متفاوت در شبانه روز بهينه كند و زمان انتظار براي محبوب ترين مسيرها را كوتاه كند.

نكته پاياني در خصوص تجهيزات حفاظتي در فرودگاه ها اين است كه بايد با تكنولوژي هاي روز اقدام به تغيير و گسترش چنين تجهيزاتي كرد در غير اين صورت در مدت كوتاهي خسارات جبران ناپذيري به اعتبار و كيفيت خدمات رساني فرودگاهها وارد مي شود.

بيشتر بخوانيد:  تي وي تي   قيمت دوربين مداربسته

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ ] [ ۰۳:۱۱:۵۷ ] [ كامبيز ]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

دوربين مداربسته / مقالات صنعت حفاظت تصويري / نصب دوربين مداربسته / دوربين هايك ويژن / دوربين مداربسته تي وي تي
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب